Plüss bársony anyag
Főoldal   Kapcsolat   Új
Termékek            
Megrendelés / Szállítás   Akció

Kosár Kosár

    » termékek


 3D Vetex anyag

 Esküvői szalvéta

 Plüss bársony anyag

- bársony anyag inda mintás 28 cm

- plüss bársony anyag 28 cm

- plüss bársony mintás anyag 28 cm

 Velúr anyagok

 Vintage anyag, szalag

 Esküvői glitter és flitter anyag, szalag

 Natúr juta, zsákvászon és géz anyagok

 Esküvői dekorációs csipke anyag

 Esküvői Dekoráció Kiegészítők

 Zsinórok, kötelek, fa és rusztikus termékek

 Gyöngy, gyöngyfüzér

 díszcsomagoló íves fólia, papír

 Fólia tekercses

 Horgolt Csipke

 Karácsonyi anyagok, kiegészítők

 Organza anyag, szalag

 Strassz, Akril Kövek, Füzérek

 Szatén szalag és anyag

 Szatén-organza anyag

 Taft anyag

 Textil szalagok általános

 Textil szalagok karácsonyi

 Tüll anyag

 Vetex anyagok

 Virágkötészeti kellékek, virágbox

 Bársony Szalag

 Bordázott vízálló papír

 Karácsonyi dekorációk

 Gyorsmasni

 Összes termékünk

 Szállítás

Plüss bársony anyagok

 
 

 


bársony anyag inda mintás 28 cm
 

plüss bársony anyag 28 cm
 
plüss bársony mintás anyag 28 cm
 

 

A 2020-as év legdivatosabb és legmeghatározóbb esküvői anyaga a bársony!


bársony anyagMinden téren, így az esküvők kapcsán is megvannak az épp aktuális trendek. Változnak a nagy nap divatos színei, kiegészítői, dekorációja, ruhái és változnak a felhasznált anyagok is. Minden évben más alapanyag a népszerű: egyszer a csipke, a tüll vagy a selyem, máskor pedig az idei év slágere, a bársony!


2020-ban a legmeghatározóbb esküvői anyag ugyanis a bársony. Ez az anyag kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amik miatt nagyon jól használható a dekorációhoz, például a székszoknyákhoz, de akár az asztalok díszítéséhez is. A bársony mindig is a luxust jelképezte, hiszen egy nagyon puha, selymes tapintású anyagról van szó. Jól esik hozzáérni, a bőrrel ellentétben meleg érzetet kelt. A bársony gyönyörűen fénylik, a színe pedig attól függően egy kicsit változik, hogy hogyan esik rá a fény. Az anyag általában egyszínű, de a kínálat így is nagyon széles. Választhatjuk belőle a tisztaság jelképét, a fehéret, a romantikus rózsaszínt vagy épp a nagyon elegáns hatást keltő bordót is, de természetesen a szivárvány minden színe a rendelkezésre áll.


A 2020-as évben sehol sem lehet mellélőni a bársonnyal. Ajánljuk a dekoráció bármely részéhez, de csodaszépen mutat egy a ruhához illő bársony blézer is. Kínálatunkban talál ehhez való plüss bársony anyagot, de rendelkezésére állunk bársony masnikkal is, amelyek az asztal, illetve a helyiség díszítésében játszhatnak szerepet. Természetesen a színek összhangjára minden esetben érdemes odafigyelni, hiszen ez legalább olyan fontos szerepet játszik a hangulat kialakításában.

Az esküvői dekoráció alapanyagok kapcsán keresgél? Amennyiben kérdése van a bársonnyal vagy más termékeinkkel kapcsolatban, bátran keressen fel minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen segítenek a tökéletes anyag kiválasztásában! Idén lesz az esküvője? Forduljon hozzánk Ön is, és vásároljon kedvére a 2020-as év legmeghatározóbb esküvői anyagából, a bársonyból!
Új plüss bársony anyagok érkeztek: esküvői dekorációnak is tökéletesek!


bársony anyagManapság nem ritka, hogy egy esküvőt téli időszakban tartanak meg a szerelmesek, ugyanis ennek az évszaknak is megvan az egyedülálló varázsa, ami nagyon sok ember tetszését elnyeri. Egyeseket kifejezetten a téli esküvői dekoráció nyűgöz le, és győz meg arról, hogy decemberben, januárban vagy februárban kössék össze hivatalosan is életüket párjukkal. A téli esküvői dekoráció nem csoda, hogy sokakat elvarázsol, ugyanis valóban mesebeli hatást lehet elérni a fényekkel, felhasznált anyagokkal. Rengeteg ötlet és anyag közül lehet válogatni, de ami nem hiányozhat egyetlen téli menyegző díszítéséből, az a plüss bársony anyag.


A plüss bársony anyaggal olyan luxus hangulatot biztosíthat az esküvői dekoráció terén, ami tökéletesen passzol a téli időszakhoz. Az anyag puhasága, melegsége illik a téli menyegzőkhöz. A plüss bársony anyag finom eleganciájával mindenképp hozzátesz a tökéletes összkép megteremtéséhez, a vendégeket egyenesen le fogja nyűgözni az esküvői dekoráció látványa. Azért is elengedhetetlen egy téli esküvői dekorációval kapcsolatban, mert a szezon menyasszonyi ruháiban a finom bársony visszaköszönhet. Ez az összhang csak tovább fokozza az esemény eleganciáját. Rengeteg árnyalatban kapható a plüssös, finom anyag. Hozzánk most új bársony anyagok érkeztek, amiket érdemes megtekinteni, ugyanis termékeink színben is passzolnak a téli esküvői dekorációhoz.


A plüss bársony anyagok fontos elemei egy téli menyegzőnek. Ha Ön is ebben az időszakban szeretne örök hűséget fogadni párjának, tekintse meg választékunkat az anyagokból, és ismerkedjen meg legújabb termékeinkkel! Velünk bátran elengedheti a fantáziáját a dekorációval kapcsolatban. Segítünk kiválasztani azokat az anyagokat, amikkel mesebeli hangulatot varázsolhat az eseményre. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a plüss bársony anyagokról, vagy vásárolni szeretne a termékekből, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén!