velúr anyag
Főoldal   Kapcsolat   Új
Termékek            
Megrendelés / Szállítás   Akció

Kosár Kosár

    » termékek


 3D Dombornyomott vetex anyag

 Esküvői dombornyomott papírszalvéta

 Plüss bársony anyag

 Velúr anyagok

- D533-28 Velúr anyag toll mintás

- F137-144 Velúr anyag 144 cm

- F137-28 Velúr anyag asztali futó 28 cm

 Vintage szalagok és anyagok

 Esküvői glitter és flitter anyag, szalag

 Natúr juta, zsákvászon és géz anyagok

 Esküvői dekorációs csipke anyag

 Esküvői Dekoráció Kiegészítők

 Zsinórok, kötelek, fa és rusztikus termékek

 Gyöngyök, gyöngyfüzérek

 Díszcsomagoló íves fólia, papír

 Díszcsomagoló fólia tekercsben

 Horgolt csipke

 Karácsonyi anyagok, kiegészítők

 Organza anyag, szalag

 Strassz, Akril Kövek, Füzérek

 Szatén szalag és anyag

 Szatén-organza anyag

 Taft dekorselyem anyag

 Textil szalagok általános

 Karácsonyi szalag, masni

 Tüll anyag

 Vetex anyagok

 Virágkötészeti kellékek, virágbox

 Bársony Szalag

 Bordázott vízálló papír

 Karácsonyi figurák, karácsonyi fém autók

 Gyorsmasni

 Összes termékünk

 Szállítás

Velúr anyagok

 
 

 


D533-28 Velúr anyag toll mintás
 

F137-144 Velúr anyag 144 cm
 
F137-28 Velúr anyag asztali futó 28 cm
 

 

A velúr anyagok esküvői dekorációnak is tökéletesek!


velúr anyag

Ha esküvői dekorációs anyag kiválasztásáról van szó, sokan ragaszkodnak az olyan megszokott, hagyományos megoldásokhoz, mint például az organza, vagy pedig a selyem. Ezek az anyagok valóban tökéletesen passzolnak az esküvőkhöz, azonban érdemes nyitottnak és formabontónak lenni, és olyan anyagokban gondolkodni, amik csak nagyon ritkán fordulnak elő, mint esküvői dekoráció. Ilyen például a velúr, amiről egyesek nem is gondolnák, hogy mennyire kiváló dekorációnak is. A velúr anyagok, akárcsak a bársony, rendkívül igényesek és elegánsak. Felhasználásuknak csakis a fantázia szabhat határt, egy biztos, a vendégeket egy ilyen választással garantáltan le lehet nyűgözni.


A velúr anyagok egyedi megjelenésükkel letisztult, impozáns hangulatot teremtenek az esküvőn. Mindenképp megéri ezt választani, hiszen rengeteg lehetőség rejlik bennük a dekorációval kapcsolatban. A velúr anyagoknak megfordítva teljesen más árnyalatuk van, ezzel pedig érdemes játszani, mert lenyűgöző hatást lehet így elérni a helyszínen. A puha tartású, vastag, nem átlátszó textilanyag könnyedén formázható. A velúr anyagokból a 28 cm-es széles változat tökéletes asztali futónak, és székkötő masnik készítéséhez is ajánljuk. A 144 cm széles anyagot pedig esküvői főasztal háttérhez és a mennyezet dekorációhoz javasoljuk. Ezzel a megoldással bármilyen helyszín terét le lehet fedni, így nem maradhatnak szem előtt zavaró, az ünnepi dekorációt negatív irányba befolyásoló tényezők. A velúr anyagok púderrózsaszín és ekrü színekben tökéletesek az esküvői ceremónia díszítéseként. Egyszerű, mégis látványos összhatás érhető el felhasználásukkal.


Merjen kísérletezni, legyen formabontó, és nyűgözze le vendégeit, válassza a velúr anyagokat az esküvői dekorációhoz! Tekintse meg újdonságainkat, szerezze be kínálatunkból a minőségi textilanyagokat, az Önnek tetsző árnyalatban! Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékeinkről, vagy a velúr anyagok áráról érdeklődne, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!