Velúr anyag toll mintás
Főoldal   Kapcsolat   Új
Termékek            
Megrendelés / Szállítás   Akció

Kosár Kosár

    » termékek


 3D Vetex anyag

 Esküvői szalvéta

 Plüss bársony anyag

 Velúr anyagok

- velúr anyag 144 cm

- velúr anyag 28 cm

- Velúr anyag toll mintás

 Vintage anyag, szalag

 Esküvői glitter és flitter anyag, szalag

 Juta, Géz és Vászon anyag, szalag

 Esküvői dekorációs csipke anyag

 Esküvői Dekoráció Kiegészítők

 Zsinórok, kötelek, fa és rusztikus termékek

 Gyöngy, gyöngyfüzér

 íves fólia, papír

 Fólia tekercses

 Horgolt Csipke

 Karácsonyi anyagok, kiegészítők

 Organza anyag, szalag

 Strassz, Akril Kövek, Füzérek

 Szatén szalag és anyag

 Szatén-organza anyag

 Taft anyag

 Textil szalagok általános

 Textil szalagok karácsonyi

 Tüll anyag

 Vetex anyagok

 Virágkötészeti kellékek, virágbox

 Bársony Szalag

 Bordázott vízálló papír

 Karácsonyi dekorációk

 Gyorsmasni

 Összes termékünk

 Szállítás

Velúr anyagok

 
 

 


velúr anyag 144 cm
 

velúr anyag 28 cm
 
Velúr anyag toll mintás
 

 

A velúr anyagok esküvői dekorációnak is tökéletesek!


velúr anyag

Ha esküvői dekorációs anyag kiválasztásáról van szó, sokan ragaszkodnak az olyan megszokott, hagyományos megoldásokhoz, mint például az organza, vagy pedig a selyem. Ezek az anyagok valóban tökéletesen passzolnak az esküvőkhöz, azonban érdemes nyitottnak és formabontónak lenni, és olyan anyagokban gondolkodni, amik csak nagyon ritkán fordulnak elő, mint esküvői dekoráció. Ilyen például a velúr, amiről egyesek nem is gondolnák, hogy mennyire kiváló dekorációnak is. A velúr anyagok, akárcsak a bársony, rendkívül igényesek és elegánsak. Felhasználásuknak csakis a fantázia szabhat határt, egy biztos, a vendégeket egy ilyen választással garantáltan le lehet nyűgözni.


A velúr anyagok egyedi megjelenésükkel letisztult, impozáns hangulatot teremtenek az esküvőn. Mindenképp megéri ezt választani, hiszen rengeteg lehetőség rejlik bennük a dekorációval kapcsolatban. A velúr anyagoknak megfordítva teljesen más árnyalatuk van, ezzel pedig érdemes játszani, mert lenyűgöző hatást lehet így elérni a helyszínen. A puha tartású, vastag, nem átlátszó textilanyag könnyedén formázható. A velúr anyagokból a 28 cm-es széles változat tökéletes asztali futónak, és székkötő masnik készítéséhez is ajánljuk. A 144 cm széles anyagot pedig esküvői főasztal háttérhez és a mennyezet dekorációhoz javasoljuk. Ezzel a megoldással bármilyen helyszín terét le lehet fedni, így nem maradhatnak szem előtt zavaró, az ünnepi dekorációt negatív irányba befolyásoló tényezők. A velúr anyagok púderrózsaszín és ekrü színekben tökéletesek az esküvői ceremónia díszítéseként. Egyszerű, mégis látványos összhatás érhető el felhasználásukkal.


Merjen kísérletezni, legyen formabontó, és nyűgözze le vendégeit, válassza a velúr anyagokat az esküvői dekorációhoz! Tekintse meg újdonságainkat, szerezze be kínálatunkból a minőségi textilanyagokat, az Önnek tetsző árnyalatban! Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékeinkről, vagy a velúr anyagok áráról érdeklődne, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!