Karácsonyi dekorációs anyagok
Főoldal   Kapcsolat   Új
Termékek            
Megrendelés / Szállítás   Akció

Kosár Kosár

    » termékek


 3D Dombornyomott vetex anyag

 Esküvői dombornyomott papírszalvéta

 Plüss bársony anyag

 Velúr anyagok

 Vintage szalagok és anyagok

 Esküvői glitter és flitter anyag, szalag

 Natúr juta, zsákvászon és géz anyagok

 Esküvői dekorációs csipke anyag

 Esküvői Dekoráció Kiegészítők

 Zsinórok, kötelek, fa és rusztikus termékek

 Gyöngyök, gyöngyfüzérek

 Díszcsomagoló íves fólia, papír

 Díszcsomagoló fólia tekercsben

 Horgolt csipke

 Karácsonyi anyagok, kiegészítők

- 223010N

- 224195-5CM

- 225117Z-2

- 225117Z-4

- 261019M

- 261025Z-15M

- CM028-16

- CM031-18

- CM032-18

- GYP-8

- JK006-28

- JK018-28

- JK019-28

- karácsonyi szőrme 28 cm

- Karácsonyi szőrme 6 cm

- RA001-0015

- RA001-0048

- SA136-0018

- SZORH-28 Karácsonyi szőrme 28 cm x 2,5 méter

- TLK-30

- XMAS1-5

- XMAS2-5

- ZSI-A-02

- ZSI-B-02

- ZSIN-A-03

 Organza anyag, szalag

 Strassz, Akril Kövek, Füzérek

 Szatén szalag és anyag

 Szatén-organza anyag

 Taft dekorselyem anyag

 Textil szalagok általános

 Karácsonyi szalag, masni

 Tüll anyag

 Vetex anyagok

 Virágkötészeti kellékek, virágbox

 Bársony Szalag

 Bordázott vízálló papír

 Karácsonyi figurák, karácsonyi fém autók

 Gyorsmasni

 Összes termékünk

 Szállítás

Karácsonyi dekorációs anyagok

 
 

 


223010N
 

224195-5CM
 
225117Z-2
 

225117Z-4
 
261019M
 

261025Z-15M
 
CM028-16
 

CM031-18
 
CM032-18
 

GYP-8
 
JK006-28
 

JK018-28
 
JK019-28
 

karácsonyi szőrme 28 cm
 
Karácsonyi szőrme 6 cm
 

RA001-0015
 
RA001-0048
 

SA136-0018
 
SZORH-28 Karácsonyi szőrme 28 cm x 2,5 méter
 

TLK-30
 
XMAS1-5
 

XMAS2-5
 
ZSI-A-02
 

ZSI-B-02
 
ZSIN-A-03
 

 

Karácsonyi dekorációs anyagok, szalagok az ünnepi készülődéshez!

karácsonyi dekorációMég csak október van, de Ön már karácsonyi termékekkel találkozik a boltokban? Igen, soha nem lehet elég korán elkezdeni a szeretet ünnepére való felkészülést! Sokan vannak, akik egész évben a soron következő karácsonyt várják és gyűjtik az ötleteket a karácsonyi dekorációhoz, a recepteket az ünnepi menühöz vagy listázzák az ajándékokat a szeretteiknek.


Ha Ön is úgy van vele, hogy szeretné a decemberi ünnepet minél meghittebbre, ragyogóbbra, emlékezetesebbre előkészíteni, akkor nézze meg, hogy mit kínálunk az idei karácsonyi dekoráció elkészítéséhez! A hatalmas kínálat segít abban, hogy mindent meg tudjon rendelni egy helyről és ne kelljen a városban több helyre is elmennie vagy több webshopból is futárt várnia.


Lássuk, hogy mire lehet szükség a karácsonyi dekoráció elkészítéséhez! A csomagolópapír alapvető dolog. A kisebb-nagyobb ajándékok az ünnep színeit és motívumait magukon viselő csomagolópapírokba, ajándéktasakokba kerülnek, hogy ott várakozzanak addig, amíg fel nem bontják őket. A webshopunkban kapható anyagok, papírok csomagoláshoz tökéletesen alkalmasak. Rendeljen belőlük többet, hogy maradjon jövőre is vagy azért, hogy fel tudja használni a papírt dekorálásra!


A csomagolópapírból karácsonyi dekoráció is készülhet, persze kelleni fog hozzá egy-kétmutatós szalag is. A szalagok és az anyagok kombinációjából rengeteg hangulatos, egyedi és nem utolsó sorban olcsó dísz készíthető. A boltban kapható, drága termékek otthoni verzióját is lehet készíteni a saját ízlésünk szerint. A papírból és a szalagból készülhet ajándék tasak, de alátét vagy egyéb karácsonyi dekoráció is. Szalag kerülhet a karácsonyfára is díszként vagy az ünnepi koszorúra, de ajtódísz vagy egyéb dekorációs kiegészítő is lehet különböző méretben.


A karácsonyi dekorációhoz vásároljon sokszínű, hangulatos kiegészítőket a webáruházunkból! Kedvező árak, nagy választék és garantáltan karácsonyi hangulat várja! Amennyiben szeretne kérdezni vagy tájékozódni termékeinkről, szolgáltatásainkról, keressen minket az elérhetőségeinken!2019-es karácsonyi trendek: dekadencia, csillogás, romantika és púderszínek minden mennyiségben!

karácsonyi dekoráció A karácsony a dekorálás időszaka, amikor nemcsak a szívünket, de az otthonunkat is díszbe öltöztetjük. A karácsonyi dekorációval megalapozzuk az ünnepi hangulatot, és meghittebbé varázsoljuk a környezetünket. A trendek a karácsonyi dekorációra is kihatnak, évről-évre változik, hogy mi számít aktuálisan divatosnak és trendinek. A 2019-es év karácsonyának egyik dekorációs irányzata a dekadencia. Az erre a stílusra jellemző díszeket, kiegészítőket mi magunk is elkészíthetjük, csupán az ehhez szükséges kellékeket kell beszerezni hozzá.


Aki ezt a karácsonyi dekorációs trendet szeretné megvalósítani az otthonában és a karácsonyfáján, annak egy dolgot szem előtt kell tartania: szőrméből, flitterekből és csillogásból sosincs elég! Minden megengedett, amitől exkluzívabb, ragyogóbb, feltűnőbb lesz a karácsony. Az apró, felragasztható ékkövek, a gyertyák fényében szikrázó glitterek és csillámok mind illenek az idei karácsony stílusához.


Azoknak sem kell a divatos karácsonyi dekorációkat nélkülözniük, akik a visszafogottabb stílust részesítik előnyben. Idén éppen úgy trendnek számítanak a pasztell színek és a romantikus szalagok is, mint a dekadens csillogás. Az ebben a színvilágban kapható kiegészítőkből is ugyanúgy készülhet asztaldísz, ajtókoszorú, karácsonyfadísz vagy kísérő dekoráció az ajándékokhoz. Természetesen a karácsonyi dekorációban mindig marad hely egy cseppnyi nosztalgiának is, a klasszikusok sosem mennek ki a divatból, az arany, az ezüst, régi idők hangulatát idéző kiegészítők mind jól mutatnak a fán és a szobákban is.


Mindezeket a dekorációs kiegészítőket beszerezheti egyetlen helyről, webáruházunkból. Dekoráljon a 2019-es karácsonyi dekorációs trend szellemében és öltöztesse az otthonát csillogásba vagy pasztell díszekbe! Remek kiegészítőinkkel szinte gyerekjáték a karácsonyi ajándékok csomagolása, zsinórokkal, csomagolópapírokkal vagy egy-egy öntapadós brossal díszítve tökéletes lesz ünnepi dekoráció! Szívesen segítünk eligazodni termékkínálatunkban és válaszolunk minden kérdésére, amennyiben felkeres minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!