Taft anyag
Főoldal   Kapcsolat   Új
Termékek            
Megrendelés / Szállítás   Akció

Kosár Kosár

    » termékek


 3D Dombornyomott vetex anyag

 Esküvői dombornyomott papírszalvéta

 Plüss bársony anyag

 Velúr anyagok

 Vintage szalagok és anyagok

 Esküvői glitter és flitter anyag, szalag

 Natúr juta, zsákvászon és géz anyagok

 Esküvői dekorációs csipke anyag

 Esküvői Dekoráció Kiegészítők

 Zsinórok, kötelek, fa és rusztikus termékek

 Gyöngyök, gyöngyfüzérek

 Díszcsomagoló íves fólia, papír

 Díszcsomagoló fólia tekercsben

 Horgolt csipke

 Karácsonyi anyagok, kiegészítők

 Organza anyag, szalag

 Strassz, Akril Kövek, Füzérek

 Szatén szalag és anyag

 Szatén-organza anyag

 Taft anyag

- dekorselyem anyag 25 cm

- dekorselyem anyag 47 cm

- dekorselyem anyag glitter inda mintás 25 cm

- dekorselyem anyag inda mintás 25 cm

- JK029-28

- JK060-28

- JK11-28

 Textil szalagok általános

 Karácsonyi szalag, masni

 Tüll anyag

 Vetex anyagok

 Virágkötészeti kellékek, virágbox

 Bársony Szalag

 Bordázott vízálló papír

 Karácsonyi figurák, karácsonyi fém autók

 Gyorsmasni

 Összes termékünk

 Szállítás

Taft anyagok, dekorselyem futók

 
 

 


dekorselyem anyag 25 cm
 

dekorselyem anyag 47 cm
 
dekorselyem anyag glitter inda mintás 25 cm
 

dekorselyem anyag inda mintás 25 cm
 
JK029-28
 

JK060-28
 
JK11-28
 

 

Dekorselyem vagy esküvői asztalközép? Nálunk mindent megtalálhat egy helyen!

Ha esküvői dekoráció készítésről van szó, igencsak sokféle alapanyagra van szükség, többek között taftra, dekorselyemre az asztali futókhoz, székkötő masnikhoz. Ezen kívül nem szabad megfeledkezni a háttérdekorációról sem. Mivel ennyi mindenre van szükség, szerencsésebb, ha a vásárlók egy helyről tudnak mindent beszerezni, így elkerülhetik, hogy több kereskedést is be kelljen járniuk a különböző anyagokért. Amennyiben Ön is esküvői dekoráció kivitelezéssel foglalkozik, és szüksége lenne taftra, dekorselyemre, vagy a háttérdekorációhoz vásárolna ízléses anyagokat, válasszon bennünket, mert kínálatunkban mindent megtalálhat, amiket felhasználna a díszítéshez!


Fontos számunkra, hogy megkönnyíthessük a vásárlók helyzetét, ezért igyekszünk gazdag kínálatot kialakítani az esküvői dekorációhoz szükséges alapanyagokból. Többféle árnyalatú, mintázatú dekorselyem, taft közül válogathat, amik tökéletesek esküvői asztalközépnek, székkötő masninak, sőt, a háttérdekorációhoz is felhasználhatók. Legyen szó letisztult irányzatról vagy látványos megoldásokról, nálunk bármilyen igényhez, elképzeléshez megtalálhatja a megfelelő anyagot. Nem csupán a gazdag kínálatért érdemes bennünket választania, hanem azért is, mert tőlünk könnyedén meg tudja rendelni a kiválasztott anyagokat. Ezzel plusz energiát takaríthat meg a beszerzés során, így több idő maradhat az esküvői dekoráció precíz kivitelezésére. Bármelyik anyagot is választja végül, a végeredmény kifogástalan és csodálatos lesz, garantáljuk, hogy az ifjú párt és a vendégeket is le fogja tudni nyűgözni. A kínálat folyamatosan bővül, így nálunk mindig találkozhat újdonságokkal is.


Készítsen Ön is látványos, igényes esküvői dekorációt! Ismerkedjen meg taft, dekorselyem kínálatunkkal, és szerezze be azokat az árnyalatokat vagy más anyagokat, amikre szüksége lesz a háttérdekorációhoz, asztali futókhoz, székkötő masnikhoz! Termékeinket kedvező áron kínáljuk a vásárlóknak. Ha bővebb információkra lenne szüksége az anyagokról, keressen fel bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!Taft anyagok, dekorselyem futók esküvői dekorációhoz

A közös élet kezdete, hivatalossá tétele, vagyis az esküvő megérdemel egy szép ünneplést. Az esküvő minden pár saját elképzelései alapján valósul meg. Az egyik legfontosabb dolog az esküvői dekoráció, ami megadja az ünnepség savát és borsát. Az esküvői dekoráció megalkotásának fő szempontjai: a stílus meghatározása, az anyagok, színek, kiegészítők összeválogatása. Egy-egy jól megválasztott kiegészítővel a dekor a tervek szerint alakítható ki, és garantáltan kiváltja majd a meghívott vendégek tetszését és elismerését.


A vacsoraasztal az esküvő egyik fő eleme, a felszolgált vacsora és a pompás esküvői torta elköltésének, a kedélyes csevejeknek a színhelye, ezért nem hiányozhat róla megfelelő esküvői dekoráció sem. A futók az asztali dekor jól bevált elemei, előszeretettel választja őket a legtöbb pár. Taft, vagy dekorselyem futókkal nem foghat mellé senki, aki kifinomult és stílusos dekorációra vágyik. A minimalista designhoz éppen úgy illik, mint amennyire például a barokkos dekadenciához.


Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben még az esküvői dekoráció tervezésénél tart, és dekoranyagokra van szüksége! Webáruházunkban hihetetlenül gazdag választékot talál az esküvői dekorációkon belül esküvői dekoranyagokból, kiegészítőkből és kellékekből. Taft anyagok és dekorselyem futók több méretben és változatos színekben kaphatóak, és nemcsak egyszínű anyagokat kínálunk ebben a kategóriában, de dekoratív, mintás változatot is forgalmazunk, ami az élő növénydekorációt nagyszerűen kiegészíti.


Amennyiben érdeklődik az általunk forgalmazott kiegészítők, anyagok iránt, és szeretne minőségi termékeket vásárolni az esküvői dekorációhoz, keressen fel minket bizalommal! Segítünk abban, hogy minden részlet tökéletes lehessen a nagy napon, és olyan környezetben mondhassa ki a boldogító igent, amilyet elképzelt!


A weboldalunkon található elérhetőségek egyikén tud kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése, észrevétele van termékeinkről, szolgáltatásainkról!