Szatén szalag, szatén masni, szatén anyag
Főoldal   Kapcsolat   Új
Termékek            
Megrendelés / Szállítás   Akció

Kosár Kosár

    » termékek


 3D Dombornyomott vetex anyag

 Esküvői dombornyomott papírszalvéta

 Plüss bársony anyag

 Velúr anyagok

 Vintage szalagok és anyagok

 Esküvői glitter és flitter anyag, szalag

 Natúr juta, zsákvászon és géz anyagok

 Esküvői dekorációs csipke anyag

 Esküvői Dekoráció Kiegészítők

 Zsinórok, kötelek, fa és rusztikus termékek

 Gyöngyök, gyöngyfüzérek

 Díszcsomagoló íves fólia, papír

 Díszcsomagoló fólia tekercsben

 Horgolt csipke

 Karácsonyi anyagok, kiegészítők

 Organza anyag, szalag

 Strassz, Akril Kövek, Füzérek

 Szatén szalag és anyag

- glitter barokk inda mintás 28 cm

- HP-03 Szatén szalag feliratos

- sima szatén szalag 13 mm x 25 yard

- sima szatén szalag 2 cm x 25 yard

- sima szatén szalag 2,5 cm x 25 yard

- sima szatén szalag 3 mm x 50 yard

- sima szatén szalag 38 mm x 25 yard

- sima szatén szalag 5 cm x 25 yard

- sima szatén szalag 6 mm x 25 yard

- szatén szalag love you

- szatén szalag miss you

- Szatén szalag pöttyös 1 cm x 25 yard

- Szatén szalag pöttyös 38 mm x 25 yard

- SZL-NB Szatén szalag feliratos

- SZL-SB-25 Aranyszélű szatén szalag 25 mm x 10 méter

 Szatén-organza anyag

 Taft dekorselyem anyag

 Textil szalagok általános

 Karácsonyi szalag, masni

 Tüll anyag

 Vetex anyagok

 Virágkötészeti kellékek, virágbox

 Bársony Szalag

 Bordázott vízálló papír

 Karácsonyi figurák, karácsonyi fém autók

 Gyorsmasni

 Összes termékünk

 Szállítás

Szalagok, masnik és anyagok szaténból

 
 

 


glitter barokk inda mintás 28 cm
 

HP-03 Szatén szalag feliratos
 
sima szatén szalag 13 mm x 25 yard
 

sima szatén szalag 2 cm x 25 yard
 
sima szatén szalag 2,5 cm x 25 yard
 

sima szatén szalag 3 mm x 50 yard
 
sima szatén szalag 38 mm x 25 yard
 

sima szatén szalag 5 cm x 25 yard
 
sima szatén szalag 6 mm x 25 yard
 

szatén szalag love you
 
szatén szalag miss you
 

Szatén szalag pöttyös 1 cm x 25 yard
 
Szatén szalag pöttyös 38 mm x 25 yard
 

SZL-NB Szatén szalag feliratos
 
SZL-SB-25 Aranyszélű szatén szalag 25 mm x 10 méter
 

 

Szatén szalag kínálatunkban mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő terméket!

szatén szalagokLegyen szó virágcsokor vagy valamilyen lakásdekoráció elkészítéséről, esetleg más kreatív tevékenységről, vannak olyan alapanyagok, amik nem hiányozhatnak esetükben. Ilyenek például a szatén szalagok, amik bármilyen virágköltemény, dekorációt feldobnak elegáns megjelenésükkel. A díszítőelemek felhasználásának csakis a fantázia szabhat határt, rengeteg ötlettel, megoldással lehet találkozni. Bizonyos esetekben a különböző ajtódíszek akasztójaként is szívesen alkalmazzák az emberek. Amennyiben Ön is gyakran alkot, és szüksége van többféle színű, vastagságú szatén szalagra, ismerkedjen meg kínálatunkkal!

Mivel számunkra is ismeretes az, hogy a szatén szalagok mennyire népszerű alapanyagok, igyekszünk megfelelni az igényeknek, és minél változatosabb, gazdag kínálatot kialakítani belőlük. Nálunk bármilyen elképzeléshez, kreatív alkotói munkához megtalálhatja a tökéletes szatén szalagot. Az egyszínű árnyalatoktól kezdve a mintás termékekig nagyon sokféle szép és igényes szalagot kínálunk a vevőknek. Termékeink felhasználásával most akár csodálatos nyári virágcsokrokat, asztal vagy ajtódíszeket is elkészíthet, ugyanis a népszerű árnyalatok mellett a szezon színeiben is biztosítjuk a szalagokat. A dekorációkon kívül termékeinket ruhajavításhoz, varráshoz is ajánljuk. A szatén szalagok különlegessé varázsolják a szoknyákat, blúzokat, felsőrészeket, sőt a gyerekruhákat is. Jelmezekhez is bátran felhasználhatja az anyagokat, garantáljuk, hogy a végeredmény lenyűgöző és látványos lesz.

Ismerkedjen meg minőségi szatén szalagjaink kínálatával, és válassza ki azokat a termékeket, amikre adott esetben szüksége lesz. A választék folyamatosan bővül, ezért érdemes többször visszatérnie hozzánk. Az anyagokat folyamatosan kedvező áron kínáljuk a vásárlóknak, emiatt anyagi szempontból is megéri bennünket választani. Ha bővebb információkat szeretne megtudni termékeinkről, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak a vásárlók rendelkezésére bármilyen kérdéssel kapcsolatban.

Szaténszalagok gazdag kínálatával várjuk vevőinket!

szaténszalagokLegyen szó virágkötészetről, dekoráció készítésről, vannak olyan alapanyagok, amik nélkülözhetetlenek ezekkel kapcsolatban. Ilyenek például a szaténszalagok, amik az egyik legnépszerűbb dekorációs anyagok közé sorolhatók. Felhasználásukkal bármilyen kompozíciót fel lehet dobni, nagyon könnyű velük dolgozni, és rengeteg látványos megoldás kivitelezhető általuk. Mivel rengeteg árnyalatban elérhetők, szinte bármilyen színvilágú virágcsokorhoz, dekorációhoz meg lehet találni a megfelelő színű szalagot. Ha Ön is szívesen készít dekorációkat, vagy virágkötészettel foglalkozik, és szeretne különböző árnyalatban, akár nagyobb mennyiségben szaténszalagot vásárolni, ismerkedjen meg kínálatunkkal!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a szaténszalagok rendkívül népszerűek a dekorációkkal kapcsolatban, igyekszünk folyamatosan gazdag kínálatot biztosítani belőlük, ahol mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő terméket. Legyen szó egyszínű, pöttyös vagy különlegesebb árnyalatokról, nálunk mindent megtalálhat egy helyen. Igyekszünk azokat a színeket is beszerezni a szaténszalagokból, amiket máshol nem lehet megvásárolni. A szalagok különböző vastagságban is elérhetők. Amennyiben még csak most kezdene bele az otthoni kreatív tevékenységekbe, a szaténszalag felhasználásáról rengeteg ötletet találhat az interneten. Akár Ön is elkészíthet otthon olyan virágcsokrot a szalagokkal, amivel feldobhatja a konyhát vagy a nappalit. Szalagjaink nagyon sok kézműves ajándék elkészítéséhez is ideálisak. A selyemfényű anyagok elegánssá varázsolják a meglepetést, és ünnepi külsőt is kap általuk.

A szaténszalagok felhasználásának csakis a fantázia szabhat határt! Ismerkedjen meg kínálatunkkal, és válassza ki azokat a termékeket, amikre szüksége lehet munkájában, otthoni tevékenységében. A szalagokat kedvező áron kínáljuk a vásárlóknak. Ha bővebb információkra lenne szüksége a kiválasztott termékekről, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Szaténszalagok otthoni időtöltéshez: kapcsolódjon ki kreatív tevékenységgel!

Ha otthoni kikapcsolódásról van szó, manapság az emberek rengeteg opció közül választhatnak. Egyesek filmnézéssel töltik szabadidejüket, mások olvasással, sokan pedig a kerti teendőkben találják meg az ideális kikapcsolódási lehetőséget. Előfordul, hogy egyesek ezekre a tevékenységekre ráunnak, és olyan elfoglaltságot keresnek, ami inkább a kreatív alkotásról szól. Ezek az igények nem véletlenül merülnek fel, hiszen a kreatív tevékenységek fontos szerepet töltenek be a stresszoldásban, serkentik az agyi működést, és akár kiváló közösségkovácsoló erejük is lehet. Ha Ön is hasonló kikapcsolódásra vágyik, és szívesen készítene dekorációkat, szerezzen be tőlünk szaténszalagokat az alkotáshoz!

A szaténszalagok nélkülözhetetlen alapanyagok a dekoráció készítés során, rengeteg dísznek adják meg az ízléses és harmonikus látványát. A tavaszi dekorációknál különösen nélkülözhetetlenek az anyagok. Ez esetben főleg a vidám, élénkebb színű szaténszalagok kerülnek előtérbe. Az anyagokat nagyon egyszerű használni: csodálatos masnikat lehet belőlük kötni, emellett pedig ragasztópisztoly segítségével is fel lehet helyezni őket a felületekre. Felhasználásuknak tulajdonképpen csak a fantázia szabhat határt, azonban, ha az embernek valamilyen ötletre van szüksége, az interneten ezzel kapcsolatban nagyon sok mindent lehet találni. A szaténszalagok nem jelentenek veszélyt a gyerekekre, így, ha a családban a felnőttek szeretnék lekötni a kicsiket, érdemes bevonni őket az alkotásba. A színes szalagok látványa le fogja őket nyűgözni, emiatt ők is szívesen vesznek részt a kreatív játékban. A szaténszalagokból rendkívül gazdag kínálatot biztosítunk a vásárlóknak, ahol biztosan megtalálják azokat a színű és mintájú termékeket, amikre szükségük van a dekoráció elkészítéséhez.

Kösse le magát és a családot hasznos tevékenységgel, alkossanak együtt igényes és szép tavaszi dekorációkat, ehhez pedig szerezzék be tőlünk a szaténszalagokat! Az anyagokat kedvező áron biztosítjuk a vásárlóknak. Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Változatos dekorációs alapanyagok - a szatén szalagokról bővebben

Szatén szalagokkal egyre több dísztárgy, virágköltemény, egyedi készítésu ajándék kapcsán találkozhatnak az emberek, ami nem véletlen, ugyanis a legváltozatosabb termékeknek számítanak a dekorációs alapanyagok választékában. Népszeruségüket természetesen nemcsak változatosságuknak köszönhetik, hanem elonyös tulajdonságaiknak is.

A szatén szalagokat egyszerűen lehet alkalmazni, ráadásul elegáns látványukkal biztosan pluszt adnak hozzá az adott ajándéktárgyhoz, vagy dekorációhoz. Légiesek, könnyuek, és rendkívül széles színválasztékban állnak a vásárlók rendelkezésére, maga az anyag pedig több pozitív tulajdonsággal rendelkezik, például strapabíró és kellemes tapintású. Szinte nincs olyan árnyalat, amiben ne lehetne szatén szalagokat beszerezni, emellett manapság már olyan termékek is megjelentek ebben a kategóriában, amelyek vidám mintázattal kaphatóak.

Nemcsak a mintázat és a szín különbözo, hanem a méretek is: a legszélesebbtol a legkeskenyebbik méretig állnak rendelkezésre a szatén szalagok. A keskeny szalagokat akár különbözo meghívókhoz is felhasználhatják, de készítenek belolük akasztót, vagy ajtódíszt is, a legszélesebbeket pedig inkább a virágárusok részesítik elonyben, ugyanis az ilyen típusú szatén szalagokkal még nagyobb hatást lehet elérni a kész virágcsokrok látványát illetoen.

A szatén szalagokat ruhavarráskor is felhasználják, legyen szó gyermek vagy felnőtt ruhadarabról, hiszen a ruhák látványához is pluszt adnak hozzá, ráadásul olyan megoldások is születhetnek így, amelyek akár divatot is teremthetnek a jövoben.

A szatén szalagok felhasználásának csakis a fantázia szabhat határt! Tapasztalja meg Ön is a hétköznapokban a termékek elonyeit, fedezze fel szatén szalag választékunkat, vásároljon kínálatunkból, és kezdje meg az alkotást! Ha kérdései lennének a vásárlás elott, vagy konkrét elképzelései vannak a szatén szalagokat illetoen, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetoségeinken, és mi mindenben a segítségére leszünk!