Tüll anyagok tekercsben,dekorációs célra
Főoldal   Kapcsolat   Új
Termékek            
Megrendelés / Szállítás   Akció

Kosár Kosár

    » termékek


 3D Dombornyomott vetex anyag

 Esküvői dombornyomott papírszalvéta

 Plüss bársony anyag

 Velúr anyagok

 Vintage szalagok és anyagok

 Esküvői glitter és flitter anyag, szalag

 Natúr juta, zsákvászon és géz anyagok

 Esküvői dekorációs csipke anyag

 Esküvői Dekoráció Kiegészítők

 Zsinórok, kötelek, fa és rusztikus termékek

 Gyöngyök, gyöngyfüzérek

 Díszcsomagoló íves fólia, papír

 Díszcsomagoló fólia tekercsben

 Horgolt csipke

 Karácsonyi anyagok, kiegészítők

 Organza anyag, szalag

 Strassz, Akril Kövek, Füzérek

 Szatén szalag és anyag

 Szatén-organza anyag

 Taft dekorselyem anyag

 Textil szalagok általános

 Karácsonyi szalag, masni

 Tüll anyag

- F001

- kemény tüll 30 cm

- lágy tüll 150 cm

- lágy tüll 30 cm

 Vetex anyagok

 Virágkötészeti kellékek, virágbox

 Bársony Szalag

 Bordázott vízálló papír

 Karácsonyi figurák, karácsonyi fém autók

 Gyorsmasni

 Összes termékünk

 Szállítás

Tüll anyagok tekercsben

 
 

 


F001
 

kemény tüll 30 cm
 
lágy tüll 150 cm
 

lágy tüll 30 cm
 

 

A tüll anyag megjelenése az esküvői dekorációkban

Nincs még egy olyan népszerű anyag, mint amilyen a tüll, legalábbis, ha esküvőről van szó, akkor biztosan ott van a népszerűségi lista élén. Egyaránt készülhet belőle esküvői dekoráció és ruha is. Jellegénél fogva ünnepi célokra, díszítéshez a tökéletes választás.

Az nem jellemző, hogy az otthonokban tüllből készült asztalterítővel találkoznánk, de az már sokkal inkább, hogy az esküvőkön tüllből készül a székszoknya, tüll fátyol libben a menyasszony után.

A tüll egy hálószerű, apró lyukacskákkal sűrűn tűzdelt anyag, gyakorlatilag fátyolszerű hatása van. A csipkéhez hasonlatos, de nem díszítik az anyagát mintákkal. A lehelletnyi finomságú, hajszálvékony anyagot hatszögletű vagy négyszögletű lyukacskák alkotják. A nevét arról a francia városról kapta, ami a 18. században a csipke- és a selyemkészítés egyik fő központja volt, vagyis Tulle-ről. Érdekesség, hogy a 19. században Viktória királynő esküvői ruhájához használták fel először ezt az anyagot, innentől kezdve pedig fokozatosan az esküvők kedvelt anyagává vált.

A tüll többféle, a fajtáit merevségük alapján különböztethetjük meg: elasztikus, kemény és lágy is lehet. Nem csak sokfélesége, de díszíthetősége is ideálissá teszi az esküvői dekoráció elkészítéséhez. A tüllre gyöngyöket, flittereket, kis köveket, strasszokat is lehet ragasztani és varrni, amitől még díszesebb, különlegesebb esküvői dekoráció válik belőle.

A fehér színű tüll például nagyon jó választás azok számára, akik téli esküvőt terveznek. A könnyen kezelhető, formázható anyagból látványos és mesés, téli tájat utánzó esküvői dekoráció készül. A fehér szín nem csak a tél, de az ártatlanság színe is, így bármilyen évszakhoz jól illik, de pasztell árnyalatokban, vagy élénkebb színekben is romantikus, elegáns vagy éppen extravagáns díszítést lehet varázsolni. Az asztalra, asztali futónak, akár terítőnek, székszoknyának is látványos, de kerülhet a plafonra, szegélyezheti a templomi padokat, a lépcsőket vagy kikerülhet a kertbe is, szabadtéri esküvőhöz. Égősorral, virágokkal kiegészítve pazar látványt nyújt.

Keresse meg bizalommal webáruházunkat, és rendelje meg esküvői dekorációhoz dekoranyagainkat! A tüll mellett számos, gyönyörű, sokoldalúan felhasználható anyagot kínálunk. Nézzen szét termékeink között, és válogasson esküvői dekorációt a nagy napra! Az elérhetőségeinken kérhet részletes információt!