www.Organzaanyag.hu - Termékek
Főoldal   Kapcsolat   Új
Termékek            
Megrendelés / Szállítás   Akció

Kosár Kosár

 3D Dombornyomott vetex anyag

 Esküvői dombornyomott papírszalvéta

 Plüss bársony anyag

 Velúr anyagok

 Vintage szalagok és anyagok

 Esküvői glitter és flitter anyag, szalag

 Natúr juta, zsákvászon és géz anyagok

 Esküvői dekorációs csipke anyag

 Esküvői Dekoráció Kiegészítők

 Zsinórok, kötelek, fa és rusztikus termékek

 Gyöngyök, gyöngyfüzérek

 Díszcsomagoló íves fólia, papír

 Díszcsomagoló fólia tekercsben

 Horgolt csipke

 Karácsonyi anyagok, kiegészítők

 Organza anyag, szalag

 Strassz, Akril Kövek, Füzérek

 Szatén szalag és anyag

 Szatén-organza anyag

 Taft dekorselyem anyag

 Textil szalagok általános

 Karácsonyi szalag, masni

 Tüll anyag

 Vetex anyagok

 Virágkötészeti kellékek, virágbox

 Bársony Szalag

 Bordázott vízálló papír

 Karácsonyi figurák, karácsonyi fém autók

 Gyorsmasni

 Összes termékünk

 Szállítás

3D Dombornyomott vetex anyag
 
Esküvői dombornyomott papírszalvéta
 
Plüss bársony anyag
 
Velúr anyagok
 
Vintage szalagok és anyagok
 
Esküvői glitter és flitter anyag, szalag
 
Natúr juta, zsákvászon és géz anyagok
 
Esküvői dekorációs csipke anyag
 
Esküvői Dekoráció Kiegészítők
 
Zsinórok, kötelek, fa és rusztikus termékek
 
Gyöngyök, gyöngyfüzérek
 
Díszcsomagoló íves fólia, papír
 
Díszcsomagoló fólia tekercsben
 
Horgolt csipke
 
Karácsonyi anyagok, kiegészítők
 
Organza anyag, szalag
 
Strassz, Akril Kövek, Füzérek
 
Szatén szalag és anyag
 
Szatén-organza anyag
 
Taft dekorselyem anyag
 
Textil szalagok általános
 
Karácsonyi szalag, masni
 
Tüll anyag
 
Vetex anyagok
 
Virágkötészeti kellékek, virágbox
 
Bársony Szalag
 
Bordázott vízálló papír
 
Karácsonyi figurák, karácsonyi fém autók
 
Gyorsmasni
 

Esküvői dekor: mely termékeket ajánljuk a díszítéshez?

dekorselyem taft

Kereskedésünk az esküvői dekor témában is óriási kínálattal várja a vevőket, akik közül egyesek ebben a gazdag választékban nehezen igazodnak ki. Nem mindig áll rendelkezésre kellő idő a dekorációs anyagok beszerzésére, ezért szeretnék minél gyorsabban, könnyebben megtalálni az ideális termékeket a munkálatokhoz. Amennyiben Önnek is rövid határidőhöz kell igazodnia, és szüksége lenne ajánlásra ahhoz, hogy mihamarabb megvásárolhassa a megfelelő anyagokat, segítünk, hogy egyszerűbben kiigazodjon a kínálatban!

Asztalközépnek, székkötő masninak sokszor ajánljuk a dekorselyem taftokat. Matt selyem fényük rendkívül elegáns és ünnepi hangulatot biztosít, és fontos szerepet tölt be az egyedülálló látvány kialakításában. A vendégek igazi mesebeli környezetbe érkezhetnek, ahol teljesen át tudják magukat adni az eseménynek. A szatén organza anyagokat elsősorban esküvői háttér dekorációhoz és boldogságkapukhoz javasoljuk. Felhasználásukkal bármilyen környezetből szinte percek alatt tökéletes ünnepi helyszínt lehet varázsolni, ezzel pedig rengeteg időt és energiát megspórolhatnak a szervezők. Fényfüzérrel kiegészítve fokozhatja a romantikus, meghitt hangulatot. Esküvői dekorokkal kapcsolatban gyakran keresnek autódíszítéshez is terméket, ehhez pedig a szatén organza anyagok rövidebb, 47 centiméteres változatát ajánljuk a vásárlók figyelmébe. Szalvétagyűrűkhöz, egyéb kiegészítésekhez a szatén szalagok használatát tanácsoljuk. Nagyon feldobják a tárgyak kinézetét, és így még a legapróbb részletekre is oda lehet figyelni.

Ismerkedjen meg az általunk javasolt termékekkel, és szerezze be tőlünk mihamarabb a kiválasztott árnyalatokban! Kifogástalan minőségű anyagokkal várjuk a vevőket, amiket kedvező áron biztosítunk, ezért minket anyagi szempontból is megéri választani. Az említett termékeken kívül sok más szép, igényes anyagot is találhat a válaszékban, érdemes körbenézni nálunk. Ha bővebb információkra lenne szüksége, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Rose gold esküvői dekorációs anyagok? Nálunk már kaphatók!

Rose gold esküvői dekorációs anyagok

Körülbelül két éve az esküvői dekoráció terén hatalmas népszerűségnek örvend a rose gold árnyalat. Ennek hatására legalább másfél éve keresik vásárlóink kínálatunkban a divatos rose gold színű dekoranyagokat. Mivel fontosak számunkra a vásárlók, és szeretnénk igazodni az aktuális trendszínhez, sikerült beszereznünk néhány esküvői dekorációs anyagot és kiegészítőt a rose gold árnyalatból.

Az, hogy a rose gold árnyalat ennyire előtérbe került az esküvői dekorációs anyagokkal kapcsolatban, nem véletlen, ugyanis rendkívül romantikus és ízléses összhatást lehet elérni ezzel a színnel. A rose gold árnyalat legnagyobb előnye, hogy ugyanúgy illik egy vintage vagy romantikus esküvőhöz, mint az eleganciát előtérbe helyező, úgynevezett gatsby irányzathoz. A rose gold előnyeinek köszönhetően töretlenül uralja a hazai esküvői színválasztást. Ehhez igazodva szerettünk volna kedvezni azoknak a vásárlóinknak, akik rose gold árnyalatú esküvői dekorációs anyagokat keresnek: most remek dekorációs termékeket kínálunk, többek között flitter és glitter anyagokat, asztali futókat és hozzá kiegészítőket. Az esküvői dekorációs anyagok között a flitter igazi klasszikusnak számít, sohasem megy ki a divatból, elegáns és luxus érzetet kölcsönöz az esemény helyszínének. Akik pedig inkább a rose gold glittert választják, nekik nagyfokú csillogásban lehet részük, amely mellé már csak minimális dekorációra lesz szükség. Bármelyiket is választja a rose gold esküvői dekorációs anyagokból, páratlan látvánnyal koronázhatja meg a helyszínt, így pedig nem lesz nehéz lenyűgözni a résztvevőket. A népszerű rose gold árnyalat ugyan önmagában is különleges, azonban a hatás fokozásának kedvéért választhat mellé burgundi és púder színt is. Ezekkel a kitűnő párosításokkal a legtrendibb esküvői dekorációt tudhatja a magáénak.

Szerezze be Ön is rose gold árnyalatban az esküvői dekorációs anyagokat! Ha kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

őszi esküvőjéhez szerezze be tőlünk a dekorációs anyagot!

esküvői dekorációs anyagok

Mostanság egyre népszerűbbek az őszi esküvők: a természet sokszínűsége, a kellemes időjárás, a nyugalom sok párt meggyőz arról, hogy ebben az évszakban mondják ki a boldogító igent. Ahogy a tavaszi és a nyári esküvőknél, úgy az őszieknél is fontos a dekorációban, hogy visszaköszönjenek az évszak jellemzői színei, úgy, mint a napsárga, bézs, barna és narancssárgás árnyalatok. Ezek a színek jól tükrözik az évszak hangulatát. Az őszi színekhez az ajánlott anyagok a taft, sima organza és a szatén-organza. Ezeket az esküvői dekorációs anyagokat be tudja szerezni kínálatunkból az ősz színeiben!

Esküvői dekorációs anyagainkat felhasználva nem jelent kihívást megteremteni a tökéletes őszi esküvői hangulatot. A felsorolt esküvői dekorációs anyagokat szatén szalaggal érdemes kombinálni, ugyanis így kiválóan felhasználhatóak asztalközépnek, székkötő masninak és egyéb esküvői asztali díszek kiegészítőiként. Bátran használhatóak az esküvői dekorációs anyagok élénkebb, sötétebb, erőteljesebb árnyalatú változatai is. Az őszi esküvői díszeken kívül virágcsokrokhoz is bátran felhasználhatja esküvői dekorációs anyagainkat. Az évszak árnyalataihoz főként gerbera és napraforgó illik.

Az említett esküvői dekorációs anyagok közül a legnépszerűbb a szatén-organza. A lágy esésű, rendkívül elegáns esküvői dekoranyag 142 centiméter széles 10 méteres változatát elsősorban esküvői főasztal háttér dekorációnak érdemes használni. Mivel minimálisan átlátszik az anyag, bátran párosíthatja fényfüzérrel, így egyszerűen megteremtheti az ünnepi hangulatot. Mennyezetdekorációnak is kiváló, mert jól fed. Bármilyen környezetet képes elegánssá varázsolni. A szatén-organza keskenyebb változata 47 centiméteres szélességű tekercsben kapható, ami főasztalra, asztalközépként vagy székkötőmasninak is tökéletes. Az anyag esése és fénye fogja megadni a rendezvény pompáját, igényes összképét.

ősszel lesz a nagy nap? Szerezze be tőlünk az esküvő dekorációs anyagait! A vásárláshoz bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Az őszi esküvő előnyei és lehetőségei: Ezernyi lehetőséget rejtő dekor!

esküvői dekoráció

Az esküvői szezon általában májustól szeptemberig tart, a legtöbben a meleg időt, a nyarat részesítik előnyben, ez persze nem törvényszerű, egy őszi esküvő is számtalan előnnyel és lehetőséggel van tele. Lágyabb hőmérséklet, ami mindenkinek kedvez, csodás színek kavalkádja, ami megmutatkozhat a környezeten kívül az esküvői dekorációban is.

A színvilág teljes kihasználásához érdemes az esküvőt természetközeli helyen tartani, ahol hangsúlyosan jelen lehet. Helyszínt és időpontot is sokkal könnyebb találni egy őszi eseményhez, az esküvőszervezőknek is sokkal több idejük van a részletek pontos kidolgozására. Arról nem is beszélve, hogy a nászúthoz számtalan cég ajánl sokkal költségkímélőbb utakat a nyári szezon után. Manapság a legtöbb esküvőszervező a tematikus esküvői dekorációkat részesíti előnyben, ilyenkor ősszel pedig a természet sokszínűsége ötletek kimeríthetetlen tárházát nyújtja. A narancssárga, bézs, napsárga, napraforgó mind-mind remek választás akár asztaldíszként, akár ajtódíszként is. Textilek sokasága várja, hogy részese lehessen egy hamisítatlan őszi esküvői dekorációnak és még tovább emelje a nagy nap hangulatát! Jól mutatnak gyertyákkal, virágokkal, gyöngyökkel kiegészítve is, a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt! Az esküvői dekoráció mellett a menyasszony csokrának sem kell hagyományosnak lennie, egy megfelelő színű dekorációs textillel körülölelt száraz virág és toboz csokor igazán egyedi megoldás lehet, ami mindenkit elkápráztat. A torták is rengeteg lehetőséget nyújtanak, aranyszín gyöngyökkel a tetejükön, egy falevélfészek asztaldísz közepére is lehet helyezni a tortaálványt, ami szintén harmonizálhat az esküvői dekorációval, például úgy, ha aranyszínű.

Ha Ön is őszi esküvőt tervez, nálunk esküvői dekorációk széles választéka várja, az alkalomhoz illő színekben! Kérdései vannak a termékeinkről? Keressen minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!

Az őszi esküvői árnyalatokról: milyen legyen az esküvői dekoráció ebben az időszakban?

esküvői dekoráció

Vitathatatlan, hogy a legtöbb esküvőt a tavaszi-nyári időszakra időzítik az ifjú párok, azonban az elmúlt években már sokan választják az őszt, több okból is. Egyrészt ebben az időszakban a legcsodálatosabb a természet, másrészt az időjárás is sokkal kellemesebb. Ilyenkor már nem fordulhat elő forróság, viszont nincs olyan hideg sem, hogy ne lehessen a szabadban tartani a lakodalmat vagy magát a menyegzőt. Ha a pár az őszi időszakot választja, fontos, hogy az esküvői dekoráció ehhez illeszkedjen: mindenképp olyan árnyalatú anyagokat érdemes felhasználni, amelyek az ősz árnyalatait idézik.

Ezesetben az esküvői dekorációval kapcsolatban elsősorban a melegebb árnyalatú anyagok jöhetnek szóba, mint például a narancssárga, bézs, napsárga, ugyanis ezek a színek passzolnak leginkább az évszakhoz és idézik meg a természet ilyenkor jellemző sokszínűségét. Ezek az árnyalatok az esküvői dekorációnál a legjobban a púder vagy a fáradt színekkel, például a türkizzel harmonizálnak. Ha soknak érzi az esküvői dekorációnál az intenzívebb színeket, érdemes semlegesíteni azokat krém vagy barna árnyalatokkal, így roppant ízléses a végeredmény. Amennyiben kedveli az elegáns, exkluzív megoldásokat, az esküvői dekorációnál lehetőség van a megvalósításra, ugyanis az ősz színeivel kiválóan harmonizál az arany. Igazán egyedülálló, látványos összképet tud így létrehozni az esküvői dekorációban. A klasszikus árnyalatok mellett természetesen mindig van egy olyan szín, ami éppen az adott évben népszerű az őszi esküvői dekorációval kapcsolatban. Tavaly sokak meglepetésére ez a világoszöld volt.

Választékunkban az ősz árnyalataiban is megtalálhatja az ideális anyagokat az esküvői dekorációhoz. Termékeink megbízhatóak, melyek használatával csodálatos összképet tud majd alkotni. Fedezze fel kínálatunkat, válassza ki az ízlésének megfelelő színeket, majd rendelje meg! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Az esküvőszervezők nélkülözhetetlen fegyvertára - esküvői dekorációs kellékek!

esküvői dekorációs kellékek

Az életben nagy pillanatait a legjobb környezetben szeretnénk átélni, ezt a környezetet pedig az apróságok teszik tökéletessé, és nincs ez másként az esküvők terén sem. Nem csak a színpompás, vagy éppen klasszikus hófehér virágok, a finomabbnál finomabb ételek, tökéletes hőmérsékletűre hűtött italok, csokiszökőkutak, a zene és tánc szívet melengető kavalkádja teszi felejthetetlenné a napot az ifjú pár és a násznép számára. Egy esküvőszervezőnél kialakult az a fajta hatodik érzék, amivel teljes mértékben olvasni tudja a házasulandó pár ízlésvilágát, tökéletesen teljesíteni tudja a kéréseiket a legapróbb részletekben is, ehhez pedig esküvői dekorációs kellékek tárháza áll a rendelkezésére.

Nem csak az esküvői meghívót szokás eltenni emlékbe, sokan az ültetőkártyát is hazaviszik, hiszen mindkettő aprólékosan kidolgozott, szemet gyönyörködtető darab, főleg ha egy hozzáértő kéz a megfelelő esküvői dekorációs kellékekkel igazi műremekké varázsolta. A dekorációs brossokat gyakran használják erre a célra is, a kártya pedig átköthető csipkeszalaggal, így alkotva igazi értéket az egyszerű papírból. A csipke egyszerűen nem megy ki a divatból, legyen szó a hagyományosról, vagy a horgolt csipkéről, nem is csoda, hiszen változatos színvilága és a mintáinak kifinomult eleganciája jól mutat szinte bárhol.

Egy igazán kiváló esküvőszervező tudja, hogy az esküvői dekorációs kellékek sorából nem maradhatnak ki a rusztikus elemek, és ezeket művészi szinten vegyíti a modern darabokkal, mint például az organza anyagokból készült terítők, vagy asztali futók.

Ha Ön is szeretne esküvői dekorációs kellékeinkből, mert nemsokára esküvője lesz, tekintse meg választékunkat, biztosan megtalálja, amit keres! Ön esküvőszervezéssel foglalkozik, és bővítené anyag-, és kiegészítő-kínálatát? Akkor jó helyen jár! Ha bármilyen kérdése lenne, akár az esküvői dekorációs kellékekről, akár a szállításról, keressen minket elérhetőségeinken!

Esküvői trendek 2019-re: nálunk mindegyikhez talál esküvői dekorációt!

esküvői dekoráció

Esküvő: a szerelem méltó megünneplése, a házasság kezdetét jelentő szertartás, ahol mindenki együtt ünnepel a friss házasokkal. Jelentőségteljes esemény, amit minden részletre kiterjedően szerveznek meg. Talán nincs még egy ilyen ünnepség, ahol ennyire számítanak a részletek, ahol ilyen nagy hangsúlyt kap a dekoráció. Minden a szerelemről, az ifjú párról, a házasságról szól, amit ilyen díszes keretek között éltetnek. Ennek megfelelően egy menyegzőről se hiányozhat az esküvői dekoráció, még ha visszafogott formában is, de mindenhol jelen van valamennyi virág és dekoranyag.

A párok számára rengeteg ötletforrás áll a rendelkezésre; kézenfekvő ötlet például az aktuális esküvői trendek világában szétnézni, és onnan válogatni. Romantikus, bohém, extravagáns, klasszikus, vagy vintage, esetleg ökotudatos stílusban megálmodott esküvői dekorációt szeretnének viszontlátni? A lehetőség mindenki számára adott, már csak meg kell találni és ki kell válogatni a dekorelemeket.

Minden esküvő alapdarabjai közé tartoznak bizonyos esküvői dekorációs elemek, amik nem igazán mennek ki a divatból, és amiket az adott stílusnak, vagy trendnek megfelelően lehet felhasználni, variálni. Ilyen dekorelem a székszoknya, az asztali futó, a szalagok, illetve egyéb kiegészítők. Minden esküvőszervezésben elmerült pár figyelmébe ajánljuk például a csipkéket, amik nem hiányozhatnak a még mindig trendi vintage témájú esküvőkről és a romantika kedvelőinek eszköztárából, de jól illenek az elegáns esküvői dekorációhoz is. A csipkéhez hasonlóan a szatén szalagok is jelen vannak a székeken, virágdíszeken, asztali, vagy fali díszeken is. Elég a kiválasztott színben megrendelni, és csak a fantázia szab határt annak, hogyan dekorálnak vele. Idén a lila lesz a slágerszín, de a korall is nagyon divatos, ha esküvői dekorációról van szó. Webáruházunkban minden trendszínben talál szatén szalagot az, aki minket választ a dekorelemek beszerzéséhez.

Termékkínálatunk hihetetlenül gazdag dekoranyagok és kiegészítők terén, így nem hiányozhat az oly népszerű taft asztali futó sem. A legnépszerűbb trendszínekben, a púder, a burgundi és a bézs árnyalataiban is kapható, de természetesen egyéb színekben is rendelhető.

Idén lesz az esküvője? Keressen fel minket bizalommal a weboldalon feltüntetett elérhetőségek egyikén, és rendeljen divatos esküvői dekorációt termékkínálatunkból!

Rendeljen esküvői dekorációs termékeket!

Rendeljen esküvői dekorációs termékeket!

Az esküvő minden érintett számára nagy esemény, amit méltó módon kell megünnepelni. Nem maradhat el a szépség, a pompa, a romantika sem, természetesen esküvői dekoráció segítségével is kifejezve.

A dekor sokféle lehet, a virágoktól kezdve a textil kiegészítőkig és egyéb díszekig számos kelléket fel lehet használni. A templomban és a vacsora asztalokon, a menyasszonyi csokron és a koszorúslányok ruháján egy egységes koncepció mentén kerülnek ki a díszek. Romantikus, elegáns, klasszikus vagy kicsit extrém? Bármilyen lehet, csak jól meg kell hozzá válogatni az esküvői dekorációs termékeket.

Bátran nézzen körül nálunk, webáruházunkban esküvői dekorációs termékek széles kínálatát találja! Ezeknek a segítségével akár saját kezűleg is elkészítheti az esküvői díszeket, és megvalósíthatja a már korábban eltervezett képet arról, hogyan is fog kinézni az ünnep teljes pompájában. Gyöngyök, szalagok, textilek, csipkék nagy választékban és többféle stílusban, különféle színekben rendelhetőek.

Amennyiben kérdése van esküvői dekorációs termékekkel kapcsolatban, tegye fel őket elérhetőségeinken!

Egyszerű, vagy látványos esküvői meghívó? Alapanyag kínálatunkból bármelyiket megvalósíthatja!

Egyszerű, vagy látványos esküvői meghívó? Alapanyag kínálatunkból bármelyiket megvalósíthatja!

Manapság ahány házasulandó pár, annyiféle esküvői meghívóval találkozhatnak a vendégek. Egyesek az igazán látványos és extrém megoldásokat kedvelik, más párok pedig inkább az egyszerűségből fakadó elegáns irányzatot választják. Bármelyik mellett is döntenek, nálunk mindegyik stílushoz megtalálhatják a megfelelő és igényes esküvői meghívó alapanyagot.

Mivel az eltérő igényekkel és ízlésekkel mi is tisztában vagyunk, igyekszünk a lehető leggazdagabb kínálatot biztosítani az esküvői meghívó alapanyagok kapcsán, így, ha bennünket választanak, nem kell jelentős időt és energiát felhasználni ahhoz, hogy igényes és figyelemfelkeltő meghívóval invitálják a barátokat és a rokonokat a nagy napra.

Természetesen, ha nincs ötletük, érdemes figyelemmel követni a trendeket, ugyanis ezt mi is középpontba helyezzük, így nem csak a több éves tapasztalatnak köszönhetően bővítjük folyamatosan az esküvői meghívó alapanyag kínálatunkat, hanem az aktuális trendekhez igazodva is.

Ha a vásárlás előtt kérdéseik lennének az esküvői meghívó alapanyagokkal kapcsolatban, forduljanak hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Esküvői dekoráció kellékek téli esküvőhöz

Esküvői dekoráció kellékek téli esküvőhöz

Az esküvőket a dekoráció teszi egyedivé és stílusossá. Egy kiválasztott tematika alapján feldíszített asztal, terem, illetve kert gyönyörű hátteréül szolgál a szertartásnak és az azt követő ünneplésnek is.

A téli esküvő kevéssé elterjedt, pedig ebben az évszakban is különleges hangulatú, csodás mennyegzőket lehet szervezni. A jól megválasztott esküvői dekoráció kellékek egyedi világot tudnak varázsolni a téli esküvő köré is.

A fehér alapszín adott, ezt lehet párosítani kontrasztos vörössel vagy például mély zölddel, de az ezüsttel és arannyal, egy kis szikrázással is pazar és elegáns dekoráció születik a nagy napra. Az esküvői dekoráció kellékek közül a fehér és annak árnyalatai jól mutatnak az ünnepi teremben vagy a havas kertben, ezt ki lehet egészíteni fényes gyöngyökkel, csillogó füzérekkel és selymes szalagokkal is. Minden esküvői dekoráció kelléket megrendelhet webáruházunkból téli esküvőjéhez is!

Ha kérdése van, megadott elérhetőségeink valamelyikén lépjen velünk kapcsolatba, szívesen segítünk!

A tökéletes esküvői dekorációs kellékeket nálunk találja!

A tökéletes esküvői dekorációs kellékeket nálunk találja!

Az esküvői dekoráció nem csak a vendégek számára szemet gyönyörködtető, de kifejezik két ember szerelmét is. Ez az érzelem ott lakozik minden színben, minden formában és tárgyban. Elkíséri a szerelmespárt és a násznépet a szertartástól egészen a lakodalomig, hogy aztán életük végéig egy kellemes emlékként gondolhassanak vissza rá.

Éppen élete nagy napját, az esküvőjét tervezi párjával és tökéletessé szeretné tenni az eseményt? Rengeteg ötlete van, de nem tudja, hogyan valósíthatóak meg? Nálunk olyan esküvői dekorációs kellékeket találhat, melyekkel bármilyen koncepció kivitelezhető, és ami mind az Ön, mind a párja ízlésének megfelel. Érdemes minket választani, hiszen nálunk esküvői dekorációs kellékekben nincs hiány! Legyen szó pohárdíszről vagy asztali díszről, nálunk mindent meglelhet,ami ahhoz kell, hogy az álom esküvői dekoráció megvalósuljon a nagy napra.

Tekintse meg termékkínálatunkat, és böngésszen nálunk bátran! Felmerülő kérdéseivel lépje velünk kapcsolatba!

copyright

A Ribbon Dekor Kft. weboldalainak (www.organzaanyag.hu , www.ribbonoutlet.hu) tartalma és az oldalon található információkat és adatokat (képeket, szövegeket, grafikák, logót.. stb.) használni vagy lemásolni tilos a Ribbon Dekor Kft. írásos beleegyezése nélkül! Az oldalunk kizárólag otthoni felhasználás céljára és saját személyes információ szerzésére használható fel. A Ribbon Dekor Kft. képeit, adatait és annak jogosulatlan felhasználását a Ribbon Dekor Kft. eljárás keretében jogi úton bünteti!